De warmste plek van Europa, deze dag 7 mei 2016, is hier,en er is een workshop QuantumAnimals !!

Het was dus prachtig weer. Zó prachtig, dat ik extra veel water mee had genomen én al het eten in de koelbox liet zitten.

De cursisten waren een heerlijke harmonieuze groep. Dat zie ik wel eens anders. Veel interesse, veel vragen, heel serieus,heel veel doen. Uit veel verschillende delen van het land én uit België. Ook uit veel verschillende disciplines. Omdat we altijd een vragenlijstje van tevoren opsturen, kan de workshop, indien nodig , aangepast worden op de individuele cursist.  Zo hebben we ook wel ezels en koeien toegevoegd aan de standaard werkwijzen, gewoon omdat daar vraag naar was. Het is dus elke keer een andere workshop, met altijd ander weer. Het weer is een belangrijke factor bij ons, omdat alles buiten is. 6 uur lang. Dit keer waren we voorbereid met zonnecrèmes en dunne bloesjes, voor het geval iemand té rood zou worden. Maar dat was niet nodig. Er was verkoeling onder de bomen, en in de loop van de middag zelfs wat wolkjes en een zuchtje wind. Heerlijk !

Gelukkig waren de vaste assistentes, Ina en Roos er ook bij. Dat scheelt een boel in organiseren. Als we eenmaal beginnen, hoef ik me alleen bezig te houden met de stof, zíj zorgen voor de rest. Aan het eind van de lange en bijzonder warme middag, was iedereen tevreden, en ging voldaan,moe,vol van IJslandse paarden en nieuwe kennis naar huis.  Al met al, een fijne dag. Zó wil je elke week wel een workshop geven…..


IMG_5333 IMG_5335 IMG_5366 IMG_5447 IMG_5461 IMG_5506